On taas tämä blogi vähän jäänyt, mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni ja alan taas pyörittämämään tätä :) Alotan nyt tästä päivästä, joten en jaksa ruveta kirjottamaan mitä tässä on tapahtunut parin kuukauden aikana.

Atten ja Olgan tassu karvat ja Atten häntä trimmattu :)
Olgan juoksu alkoi viimeviikolla. Atte ja Olga oli eilen vähän hyppimässä jäällä venepaikoilla, koska siinä on niitä rautoja. Kerranki Olga nautti hyppelystä, koska tiesi että näkee sorsia. Perjantaina meinattiin saada sorsapaistia, mutta Olga sai vain yhden sulan.
Atte on nyt kovin pentu tuulella, kokoajan lelujen kanssa mun tyä jopa keskellä yötä.
Atte ja Olga oli tammikuussa Artun ja Ronjan luona leikkimässä. Molemmat kakarat pääsivät oikein Mantereille sisälle ja Atte ihastui niiden rappusiin ja kapui niitä ylös alas. Ekan kerran Vilma joutui laskemaan Atten vieressä alas, että hän uskaltaisi tulla alas.

Ei olla nyt harjoteltu tokoa paljon koska en viitsisi ottaa kahta koiria smaa aikaa ulos, koska siitä ei tule mitään. Jos Olgan jättää kotiin yksin se alkaa haukkumaan ja Attella on sama tilanne. Pitäisi päästä Nooran kans jäälle treenaamaan. Päätikin tässä juuri kaksi sekunttia sitten, että jos Noora vain haluaa ja jaksaa niin annan Olgan sille treenattavaksi tokoon ja agilityyn.

Kuvia:
 Olga katsomassa sorsia syvärauman aukemalla.

  perusmeininkiä :)

 Atte, Olga ja uusi lelu.

 Atte ja Arttu meillä.