Nyt en ole jaksanut/ehtinyt laittaa tänne mitään =) No mitäs tässä meillä on mennyt ihan hyvin ja Olga on oppinut murisemaan uros koirille paitsi ei tutuille. Tässä ollaan oltu harkoissa ja nytten meillä on mennyt ihan hyvin Attee kiinnostaa enemmän. Tiistaina 9.9 me kaikki kolme eli Atte ja minä,  Noora ja Arttu ja Olga ja Äippä oltii kaikki samassa toko ryhmässä ku ei Heidi viittyny pitää vaa niille kahelle ainoastaa. Kivaa ilmaa on joo nytte ollu pakkasta ja sadetta.

Olemme nytten kolme kertaa ollut äitin työkaverin tytön Weeran kanssa ollut lenkillä. Niillä on newfoundlandinkoira pentu koira Jallu 6kk vanha. Olga murisee sille ku se ei oo leikattu.

Keskiviikkona 17.9 olis tarkoitus lähtee Atsun kaa epiksii Nooran ja Artun kaa ja sitte viel 10.10 olis kans epikset johon mennää =)

Atte ja Olga on innoissaa kun talon kissamme Siiri-Sofia on taas täällä kaupungilla. Olga tykkää syödä sen "vessasta" jätöksii ja sitä hiekkaa.

Atte tai lähinnä Olga on nytten ku ollaan oltu tai äiti on ollu kaarolla rakentaas taloo nii vapaana pihalla ja kerran kävi mettäs ominpäin kakkalla.