Jos vaikka nytten kokeilin taas muistaa/jaksaa päivittää tätä ku on se vähän jääny : D

Noh eihän tässä oikkee mittää kummallista oikkee oo tapahtunut. Koulut alko :(
Oltiin Nooran, Artun ja Ronjan kanssa mettässä 2tuntia, Olga Arttu ja Ronja vapaana Atte hihnassa :/ Pihalle on ilmestynyt koirille aitaus, jossa Olga ei yhtään viihdy. Agility on jäänyt Atten kanssa nyt vähän puolisokeuden vuoksi, mutta kyllä me vielä radalle mennää sen oon päättänyt ja jos ei mennä niin sitte pakotan itteni ja mennään. Tokoa ollaan kyllä Atten kanssa otettu melkein joka päivä pihalla ja lenkillä. Olgan kanssa oltiin tänää junnu tokossa ja Olga joutui juoksemaan pyörän vieressä kentälle ja takaisin. Oli koira aikast väsynyt, nyt se vaan  nukkuu ja nukkuu. Huomenna olis tarkotus lähtee taas mettää kerää Nooran kanssa mustikoita, koirat tietty mukaan ; D Tartten rahaa flättii ku sellanen on meille tulossa seuraavaksi koiraksi.

Oivoi ei oo oikkee muut tapahtunut, paitsi että Olga oli kentällä 13.8 kattomassa kun ystykset Arttu-Noora Venla-Pauliina Liisa-Elisa ja Viivi-Mari olivat kisaamassa agilityä. Olga oli innoissaan vaikka illalla vasta 10 aikaan saavuttiin kotiin pyörällä Nooralta.
Nyt on sitten lomat vietetty ja koulu alkanu, koirat kotona mutta onneks äiti ja Viljami on täällä niitten kanssa. Kohta nekin saa uuden kouluttajan kun Viljami tosta vähän kasvaa ku eihän se oo vasta kun 3kk ikäne. Vitsit ku haluisin ottaa Olgan toko koiraks ittelleni, mutta en mää osaa sitä ohjata se on kauhee huligaani. Atte oli sellane reipas, ei mua kiinnosta välillä, Atte oli just sellanen ihana ja hauska koira joka totteli ja tollasta, mutta Olga taas on sellanen ääh ei jaksa, ei mua kiinnosta, ai mikä käsky toi oli, mitä mun pitää tehä, misä Noora on, misä kaverit on? Se oli just tollanen, niinku tänää harkois ei mitää kuuloo korvis.
Atte on sitten taas agi radal sellanen et kaks hyppyy, kunniakierros eli viirotuskohtaus ja sitte se kattoo ainii mitä mun pitikää tehä, ainii tää on tätä agilityy onpas hauskaa ja tulee vieree istuu moi Vilma joko jatketaa : D Atte on niin mahti radal sitte ku sitä kiinnostaa ja se on NOPEA! Hyvä ku ite perässä pysyy.
Noora sillo kerra sanos ku oltii kahestaa treenaas et kultaset on hitaita ja sitte se halus kokeil Attee. Lopputulos oli "joo unohda mitä sanoin kultaset tai ainaki Atte on nopee". Atte on joo nopee just sillo ku sitä kiinnostaa, mutta sitte ku sitä ei kiinnosta ni ei sitä ei sitte kiinnosta. Yleensä ku pistän pihalle ysteitä pystyy ni se hyppii niit jo riemuissaa. NYT ON TAPAHTUNUT MUUTEN IHME OLGA MENI PUTKEEN KOTONA! en olis sitäkää ikinä uskonu, ku Olga pelkää kaikkee, se ei tykkää ees hypätä esteitä. Atte sit taas on ihan erillaine (: Mutta eiköhän tää romaani jo riitä Nauru